HLEKTROLOGOS24.GR

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!

"Ολοκληρωμένες Ηλεκτρολογικέςλύσειςστις καλύτερες τιμες."

365 μερες-24 ωρες

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ!

"Ένας Πιστοποιημένος συνεργάτηςθασας λύσει το προβλημα σας."

365 μερες-24 ωρες

ΒΛΑΒΕΣ-ΕΠΙΣΚΕΥΗ!

"30 χρόνια εμπειρίας για καθεδύσκοληβλάβη"

365 μερες-24 ωρες

Ενδιαφέρεστε για κάποια εργασία?

Ηλεκτρολογικός Πίνακας

Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σχετικά με την εργασία ηλεκτρολογικού πίνακα για το σπίτικαιτην επιχείρησή σας. Οι εξειδικευμένοι ηλεκτρολόγοι μας αναλαμβάνουν το σχεδιασμό,τηνεγκατάσταση, τη συντήρηση και την επισκευή ηλεκτρολογικών πινάκων, εξασφαλίζοντας τηνασφάλεια,την αποτελεσματικότητα και τη σταθερή λειτουργία των ηλεκτρικών συστημάτων στο χώροσας.

Πιστοποιητικά ΔΕΗ

Η έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού ΔΕΗ από ηλεκτρολόγο αποτελεί μία κρίσιμη διαδικασία,καθώςεπιβεβαιώνει την ενεργειακή απόδοση ενός κτηρίου και τη συμμόρφωσή του με τιςισχύουσεςνομοθεσίες και προδιαγραφές. Οι εξειδικευμένοι ηλεκτρολόγοι που είναι πιστοποιημένοιαπό τη ΔΕΗείναι υπεύθυνοι για την αξιολόγηση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, την εκτίμησητηςκατανάλωσης ενέργειας και την πρόταση βελτιώσεων που θα οδηγήσουν στην εξοικονόμησηενέργειας.Μετά την ολοκλήρωση της επιθεώρησης, ο ηλεκτρολόγος θα εκδώσει το ενεργειακόπιστοποιητικό, τοοποίο αποτελεί απαραίτητο έγγραφο για την έκδοση άδειας χρήσης, τη μεταβίβαση ήτην ενοικίασηακινήτων. Επιπλέον, το ενεργειακό πιστοποιητικό συμβάλλει στην αναγνώριση τηςπεριβαλλοντικήςκαι ενεργειακής αξίας του κτηρίου, διευκολύνοντας τη λήψη αποφάσεων για τηβελτίωση τηςενεργειακής απόδοση

Ανακαίνιση

Μια ανακαίνιση από έναν ηλεκτρολόγο μπορεί να προσφέρει σημαντικές βελτιώσεις στην κατοικίασας,προσθέτοντας αξία, ασφάλεια και λειτουργικότητα. Καταρχάς, ο ηλεκτρολόγος μπορείναεπανασχεδιάσει και να αναβαθμίσει το ηλεκτρικό σύστημα της κατοικίας, εξασφαλίζονταςότισυμμορφώνεται με τις τρέχουσες προδιαγραφές και κανονισμούς ασφαλείας. Επίσης, μπορείναβελτιώσει την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού, εγκαθιστώντας συστήματα εξοικονόμησηςενέργειας,όπως LED φωτισμός, έξυπνους μετρητές και φωτοβολταϊκά πάνελ. Ακόμη, ο ηλεκτρολόγοςμπορεί ναεγκαταστήσει καινοτόμες τεχνολογίες, όπως έξυπνες συσκευές και συστήματα αυτοματισμού,που θαεπιτρέψουν τον έλεγχο της κατοικίας μέσω κινητών συσκευών και θα αυξήσουν την άνεση καιτηλειτουργικότητα του χώρου. Τέλος, η ανακαίνιση από έναν ηλεκτρολόγο μπορεί να διασφαλίσειτηναποτελεσματική και ασφαλή λειτουργία των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, μέσω της τακτικήςσυντήρησηςκαι επιθεωρήσεων, εντοπίζοντας πιθανά προβλήματα προτού καταλήξουν σε βλάβες ήκινδύνους γιατους κατοίκους. Επιπλέον, ο ηλεκτρολόγος μπορεί να προσφέρει συμβουλές και λύσειςγια τηβελτίωση της διακόσμησης και της αισθητικής του χώρου, όπως η εγκατάσταση κρυφούφωτισμού,σύγχρονων διακοπτών και πριζών, καθώς και η προσαρμογή των ηλεκτρικών εγκαταστάσεωνστις ανάγκεςκαι τις προτιμήσεις των κατοίκων.


Αναλαμβάνουμε

Αναλαμβάνουμε όλες τις ηλεκτρολογικές εργασίες , αποκατάστασης οποιαδήποτε ηλεκτρολογικής βλάβης,επαναφοράς του ρεύματος.Ενδεικτικα μερικες απο αυτές:

  • Αλλαγή Ρελέ και Ασφάλειες.
  • Αλλαγή Διακόπτες και Πρίζες.
  • Τοποθέτηση Φωτιστικών.
  • Επισκευή - Αλλαγή Θερμοσίφωνα.
  • Επισκευή - Αλλαγή Θυροτηλεφώνων.
  • Επισκευή - Αλλαγή Κεραίας Τηλεόρασης.
  • Έλεγχος-Αντικατάσταση Τηλεφωνικής Γραμμής.
  • Σύνδεση Οικιακών Συσκευών (κουζίνα,απορροφητήρας,κλπ).
  • Έλεγχος Διαροής Ρεύματος.
  • Καλωδίωση Συναγερμών.
  • Δικτύα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.
  • Τοποθέτηση Διατάξεων Προστασίας (αντικεραυνικά,σταθεροποιητεςτάσης,επιτηρητέςτάσης).

Περιοχές Καλύψης

Η εταιρεία μας καλυπτει ολη την Αττικη. Αναλυτικά οι περιοχές ειναι:

Άγιος Στέφανος Ιλίσια Νέος ΚόσμοςΆλιμος Καισαριανή ΠαγκράτιΑνάβυσσος Κέντρο ΠαλαιόΦάληροΆνοιξη Κηφισίας ΠαλλήνηΑργυρούπολη Κουκάκι ΠαπάγουΒάρη Κρυονέρι ΠατήσιαΒούλα ΛυκόβρυσηΠεριστέριΒουλιαγμένη Μαρκόπουλο ΠετράλωναΒριλήσσια Μαρούσι ΠετρούποληΒύρωνα ΜελίσσιαΠεύκηΓαλάτσι Μεταμόρφωση ΡαφήναΓλυφάδα Μοσχάτο ΡοδόποληΔιόνυσος Νέα Ερυθραία ΣαρωνίδαΔροσιάΝέα Ιωνία ΣταμάταΕλληνικό Νέα Σμύρνη ΥμηττόςΕλληνορώσσων Νέα Φιλαδέλφεια ΦιλοθέηΖωγράφου ΝέαΧαλκηδόνα ΧαλάνδριΗλιούπολη Νέο Ψυχικό ΧολαργόςΗράκλειο Ψυχικό

30 χρόνια εμπειρίας

30 χρόνια εμπειρίας πάνω στις Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις οικιακών και βιομηχανικών χώρων.

  • Εγκατάσταση Δομημένης καλωδιώσης κτιρίων.
  • Επισκευή-Αποκατάσταση Ηλεκτρολογικών Βλαβών.

icon1

Μόνο
Ευχαριστημένους
Πελάτες

icon2

Πιστοποιημένος
Ηλεκτρολόγος

icon3

Άμεση
Εξυπηρέτηση
Βλαβών

icon4

Ολοκληρωμένες
Ηλεκτρολογικές
Λύσεις